Osmanlı Sultanı Abdülmecid Tarafından İstanbul Boğazı'nda Savunma Ve Kontrol Amacıyla Fransız Mimar Tavsav'a Yaptırılmış Bir Tabya

TELLİTABYA

Türkçe Sözlük Anlamı

osmanlı (I)
1. sıfat, isim 1299 yılında Osman Gazi tarafından Anadolu’da kurulan, Asya, Avrupa, Afrika kıtalarında hüküm sürdükten sonra Birinci Dünya Savaşı’nın bitiminde sona eren Türk devletinde yaşayan kimse; Osmani
2. sıfat Bu halklardan olan kimse; Osmani
"O, eski defterleri çoktan kapatmış, Osmanlıya kucağını açmıştı." - Tarık Buğra
3. sıfat, sıfat Düşündüğünü çekinmeden, açıkça söyleyen, bulunduğu toplulukta yetki sahibi olan
"Benim bildiğim Osmanlı kadınlar dobra dobradır." - Necati Cumalı
"Benim bildiğim Osmanlı kadınlar dobra dobradır." - Necati Cumalı
Birleşik Kelimeler (4)
Osmanlı kadınıOsmanlı lalesiOsmanlı tokadıOsmanlı Türkçesi
Osmanlı Sultanı Abdülmecid Tarafından İstanbul Boğazı'nda Savunma Ve Kontrol Amacıyla Fransız Mimar Tavsav'a Yaptırılmış Bir Tabya bulmacada nedir?

"Osmanlı Sultanı Abdülmecid Tarafından İstanbul Boğazı'nda Savunma Ve Kontrol Amacıyla Fransız Mimar Tavsav'a Yaptırılmış Bir Tabya" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Osmanlı Sultanı Abdülmecid Tarafından İstanbul Boğazı'nda Savunma Ve Kontrol Amacıyla Fransız Mimar Tavsav'a Yaptırılmış Bir Tabya" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.

Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Osmanlı Sultanı Abdülmecid Tarafından İstanbul Boğazı'nda Savunma Ve Kontrol Amacıyla Fransız Mimar Tavsav'a Yaptırılmış Bir Tabya" sorusuna cevap olarak "TELLİTABYA" yanıtları verilebilir.

Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.

IstatistikDeger
Cevap Sayısı1
Bulmacada Çıkma SıklığıBilinmiyor
Kelime Sayısı16
Harf Sayısı130
Osmanlı Sultanı Abdülmecid Tarafından İstanbul Boğazı'nda Savunma Ve Kontrol Amacıyla Fransız Mimar Tavsav'a Yaptırılmış Bir Tabya | Bulmaca Sözlüğü