Gemilerin, Yanaşma Kalkma Manevralarında, Gemiden Verilen Palamarları İskeleye Takmak, Çıkarmak Görevini Yapan İşçi bulmacada nedir?
"Gemilerin, Yanaşma Kalkma Manevralarında, Gemiden Verilen Palamarları İskeleye Takmak, Çıkarmak Görevini Yapan İşçi" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Gemilerin, Yanaşma Kalkma Manevralarında, Gemiden Verilen Palamarları İskeleye Takmak, Çıkarmak Görevini Yapan İşçi" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.
Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Gemilerin, Yanaşma Kalkma Manevralarında, Gemiden Verilen Palamarları İskeleye Takmak, Çıkarmak Görevini Yapan İşçi" sorusuna cevap olarak "PALAMARCI" yanıtları verilebilir.
Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.
Istatistik | Deger |
---|---|
Cevap Sayısı | 1 |
Bulmacada Çıkma Sıklığı | Bilinmiyor |
Kelime Sayısı | 13 |
Harf Sayısı | 115 |