Fatura, İrsaliye, Vezne Alındıları, Uçak Vb. Araçların Biletlerinde Kopyalarının Kolay Kopması İçin Baş Ve Sırta Yakın Kısma Boydan Boya Açılan Delikler bulmacada nedir?
"Fatura, İrsaliye, Vezne Alındıları, Uçak Vb. Araçların Biletlerinde Kopyalarının Kolay Kopması İçin Baş Ve Sırta Yakın Kısma Boydan Boya Açılan Delikler" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Fatura, İrsaliye, Vezne Alındıları, Uçak Vb. Araçların Biletlerinde Kopyalarının Kolay Kopması İçin Baş Ve Sırta Yakın Kısma Boydan Boya Açılan Delikler" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.
Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Fatura, İrsaliye, Vezne Alındıları, Uçak Vb. Araçların Biletlerinde Kopyalarının Kolay Kopması İçin Baş Ve Sırta Yakın Kısma Boydan Boya Açılan Delikler" sorusuna cevap olarak "PERFERAJ" yanıtları verilebilir.
Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.
Istatistik | Deger |
---|---|
Cevap Sayısı | 1 |
Bulmacada Çıkma Sıklığı | Bilinmiyor |
Kelime Sayısı | 21 |
Harf Sayısı | 152 |