Deride Veya Mukozalarda Kırmızı Lekeler Şeklinde Görülen Kılcal, Ve Venüllerin Genişlemesinden Oluşan Lezyonlar bulmacada nedir?
"Deride Veya Mukozalarda Kırmızı Lekeler Şeklinde Görülen Kılcal, Ve Venüllerin Genişlemesinden Oluşan Lezyonlar" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Deride Veya Mukozalarda Kırmızı Lekeler Şeklinde Görülen Kılcal, Ve Venüllerin Genişlemesinden Oluşan Lezyonlar" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.
Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Deride Veya Mukozalarda Kırmızı Lekeler Şeklinde Görülen Kılcal, Ve Venüllerin Genişlemesinden Oluşan Lezyonlar" sorusuna cevap olarak "TELENJEKTAZİ" yanıtları verilebilir.
Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.
Istatistik | Deger |
---|---|
Cevap Sayısı | 1 |
Bulmacada Çıkma Sıklığı | Bilinmiyor |
Kelime Sayısı | 13 |
Harf Sayısı | 111 |