Çile Durumundaki İpliği Yumak Yapmak Veya Masuraya Sarmak İçin, Üzerine Geçirilen Kafes Dolap Biçimindeki Hafif Ve Bir Eksen Üzerinde Dönen Araç

ELEMGE

Çile Durumundaki İpliği Yumak Yapmak Veya Masuraya Sarmak İçin, Üzerine Geçirilen Kafes Dolap Biçimindeki Hafif Ve Bir Eksen Üzerinde Dönen Araç bulmacada nedir?

"Çile Durumundaki İpliği Yumak Yapmak Veya Masuraya Sarmak İçin, Üzerine Geçirilen Kafes Dolap Biçimindeki Hafif Ve Bir Eksen Üzerinde Dönen Araç" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Çile Durumundaki İpliği Yumak Yapmak Veya Masuraya Sarmak İçin, Üzerine Geçirilen Kafes Dolap Biçimindeki Hafif Ve Bir Eksen Üzerinde Dönen Araç" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.

Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Çile Durumundaki İpliği Yumak Yapmak Veya Masuraya Sarmak İçin, Üzerine Geçirilen Kafes Dolap Biçimindeki Hafif Ve Bir Eksen Üzerinde Dönen Araç" sorusuna cevap olarak "ELEMGE" yanıtları verilebilir.

Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.

IstatistikDeger
Cevap Sayısı1
Bulmacada Çıkma SıklığıBilinmiyor
Kelime Sayısı21
Harf Sayısı144