Birinci Haçlı Seferinde Antakya Kalesinin Kapılarını Arkadan Açarak Türkler'e İhanet Eden Ve Öldürülen Ermeni Dönmesi

EMİRFER

FİRUZ

Birinci Haçlı Seferinde Antakya Kalesinin Kapılarını Arkadan Açarak Türkler'e İhanet Eden Ve Öldürülen Ermeni Dönmesi bulmacada nedir?

"Birinci Haçlı Seferinde Antakya Kalesinin Kapılarını Arkadan Açarak Türkler'e İhanet Eden Ve Öldürülen Ermeni Dönmesi" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek2 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Birinci Haçlı Seferinde Antakya Kalesinin Kapılarını Arkadan Açarak Türkler'e İhanet Eden Ve Öldürülen Ermeni Dönmesi" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.

Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Birinci Haçlı Seferinde Antakya Kalesinin Kapılarını Arkadan Açarak Türkler'e İhanet Eden Ve Öldürülen Ermeni Dönmesi" sorusuna cevap olarak "EMİRFER", "FİRUZ" yanıtları verilebilir.

Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.

IstatistikDeger
Cevap Sayısı2
Bulmacada Çıkma SıklığıBilinmiyor
Kelime Sayısı15
Harf Sayısı117