Bir Yüzünde Kurtuluş Savaşı, Diğer Yüzünde İse Cumhuriyetin İlanı Canlandırılan, 8 Ağustos 1928'de Açılan Taksim Atatürk Anıtının İtalyan Heykeltıraşı

PİETRO CANONİCA

Bir Yüzünde Kurtuluş Savaşı, Diğer Yüzünde İse Cumhuriyetin İlanı Canlandırılan, 8 Ağustos 1928'de Açılan Taksim Atatürk Anıtının İtalyan Heykeltıraşı bulmacada nedir?

"Bir Yüzünde Kurtuluş Savaşı, Diğer Yüzünde İse Cumhuriyetin İlanı Canlandırılan, 8 Ağustos 1928'de Açılan Taksim Atatürk Anıtının İtalyan Heykeltıraşı" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Bir Yüzünde Kurtuluş Savaşı, Diğer Yüzünde İse Cumhuriyetin İlanı Canlandırılan, 8 Ağustos 1928'de Açılan Taksim Atatürk Anıtının İtalyan Heykeltıraşı" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.

Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Bir Yüzünde Kurtuluş Savaşı, Diğer Yüzünde İse Cumhuriyetin İlanı Canlandırılan, 8 Ağustos 1928'de Açılan Taksim Atatürk Anıtının İtalyan Heykeltıraşı" sorusuna cevap olarak "PİETRO CANONİCA" yanıtları verilebilir.

Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.

IstatistikDeger
Cevap Sayısı1
Bulmacada Çıkma SıklığıBilinmiyor
Kelime Sayısı19
Harf Sayısı150