Bir Alman Denizatlısı Tarafından Batırılan Ve 1915'te Abd'nin 1Dünya Savaşına Girmesine Neden Olan İngiliz Yolcu Gemisi

LUSİTANİA

Bir Alman Denizatlısı Tarafından Batırılan Ve 1915'te Abd'nin 1Dünya Savaşına Girmesine Neden Olan İngiliz Yolcu Gemisi bulmacada nedir?

"Bir Alman Denizatlısı Tarafından Batırılan Ve 1915'te Abd'nin 1Dünya Savaşına Girmesine Neden Olan İngiliz Yolcu Gemisi" bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek1 kayıt bulunmuştur. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre "Bir Alman Denizatlısı Tarafından Batırılan Ve 1915'te Abd'nin 1Dünya Savaşına Girmesine Neden Olan İngiliz Yolcu Gemisi" terimi 0 defa bulmacalarda cevap olarak kullanılmıştır. Bu rakamlar sadece belli bir tarihten geçerli olarak tutulmaya başlanmıştır.

Bulmacalarda da karşılaşabileceğiniz "Bir Alman Denizatlısı Tarafından Batırılan Ve 1915'te Abd'nin 1Dünya Savaşına Girmesine Neden Olan İngiliz Yolcu Gemisi" sorusuna cevap olarak "LUSİTANİA" yanıtları verilebilir.

Eğer aradığınız cevabı hala bulamadıysanız, yandaki alakalı soruları inceleyebilirsiniz.

IstatistikDeger
Cevap Sayısı1
Bulmacada Çıkma SıklığıBilinmiyor
Kelime Sayısı16
Harf Sayısı119